Başlangıç ve Bitiş Tarihi
Web Adresi :
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
AB Horizon 2020 Marie Sk?odowska-Curie Araştırma Programları ve Bursları Bölgesel Bilgi Günü – 27 Mayıs 2015-Ankara

TÜBİTAK AB Çerçeve Programları Ulusal Koordinasyon Ofisi ve Bilkent Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi işbirliğiyle 27 Mayıs 2015, Çarşamba günü, Bilkent Üniversitesi Rektörlük Binası Mithat Çoruh Amfisinde “Ufuk 2020 Marie Sk?odowska-Curie Araştırma Programları ve Bursları Bölgesel Bilgi Günü” etkinliği gerçekleştirilecektir.

Bilgi Günü kapsamında katılımcılara Bireysel Bursların yanı sıra şu konularda bilgi sağlanacaktır:

-       Horizon 2020 Programı genel bilgisi,
-       TÜBİTAK Horizon 2020 Destek ve Ödül Programları,
-       Araştırma kuruluşu personelinin akademi ve sanayi kuruluşları arasında değişimini destekleyen RISE Programı,
-       Kariyerine yeni başlamış araştırmacıları eğitmeye yönelik ITN Programı,
-       Burs programlarına ek destek sunan COFUND Programı,
-       Proje önerisi hazırlığında dikkat edilecek hususlar,
-       Proje önerisinin Avrupa Komisyonu’na sunumu sırasında izlenecek yol,
-       Daha önce proje önerisi hazırlamış ve başarılı olmuş araştırmacıların başarı hikâyeleri,
-       Ulusal İrtibat Noktası hizmetleri.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız

Etkinlik programına ulaşmak için   tıklayınız.

Etkinliğe kayıt olmak için  tıklayınız.  ( https://msca-bilgi-gunu.eventbrite.com )